VDL NV : Groothandel in verpakkingsartikelen en onderhoudsprodukten

03/ 326 32 35

info@vdlnv.be

Heirbaan 70

2640 Mortsel

Ma - Vr 08:00 - 18.00

Za-Zo gesloten

Nieuws

VDL NV, een dynamisch bedrijf in beweging

Personeelswijziging.

Wij danken Roger Arts voor de vele jaren van inzet en toewijding binnen VDL en wensen hem een welverdiend pensioen. Van harte wensen wij hem nog veel gezonde jaren toe.

Via deze weg willen wij Aaziz introduceren als plaatsvervanger van Roger voor de regio Vlaanders.

VDL NV en Horeca-Laboservice Mariën vormen een strategische alliantie.

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van een nieuwe ontwikkeling binnen ons bedrijf.

Om een antwoord te bieden aan de snelle veranderingen in de markt, zijn wij overeengekomen om de krachten te bundelen met de firma Horeca-Laboservice Mariën.

Mariën heeft een uitstekende reputatie in de markt en is een voorloper op het gebied van onderhoudsproducten en detergenten. We zijn overtuigd dat deze nieuwe samenwerking ten goede zal komen aan de klanten van beide bedrijven, VDL nv en Mariën, door een totaalpakket aan te bieden, en op de steeds veranderende vraag te kunnen antwoorden.

Deze wijzigingen houden in dat de activiteiten van Horeca-Laboservice Mariën zullen uitgevoerd worden op het adres van VDL nv, Heirbaan 70 – 2640 MORTSEL om zo onze klanten beter te kunnen dienen.

vdlnv en UberEats

VDL NV is de verpakkingspartner van Uber Eats.

Sinds de lancering van Uber Eats in Vlaanderen in oktober 2017, zijn we verheugt om als geprivilegieerde verpakkingspartner te mogen samenwerken. Voor meer informatie rond Uber Eats, bezoek hun website op https://www.ubereats.com/antwerp/

vdlnv vegware

Frankrijk bant alle plastic cups en schoteltjes vanaf 2020!

Frankrijk zal het eerste land ter wereld zijn dat wegwerp plastic bekertjes en borden zal verbieden.

Volgens de nieuwe wet die vorige maand werd bestendigd, zal alles wat geschikt is voor eenmalig gebruik zoals kopjes, borden en andere serviescomponenten, dewelke in Frankrijk op de markt komen, moeten composteerbaar zijn. Bovendien moet ten minste een deel uit biologische materialen bestaan. Bedrijven krijgen tot uiterlijk 1 januari 2020 om aan de nieuwe wetgeving te voldoen.

Frankrijk heeft een afvalberg van meer dan 4,7 miljard plastic bekers per jaar! (bron Les Echos). Amper 1 procent van deze items kan gerecycleerd worden. Het verbod op plastic wegwerpmateriaal is een logisch vervolg op het soortgelijk verbod op plastic zakken dat inging in juli.

VDLNV is invoerder van VegWare in België en heeft hiermee al langer een milieubewuste productlijn in zijn gamma dewelke voldoet aan de allerstrengste eisen. Vegware is producent van 100% plantaardige verpakkingen wiens filosofie volledig overeenkomt met de VDL strategie en de vraag van onze klanten naar meer ecologische verpakkingen. Alle verpakkingen worden zonder uitsluitsel uit organische grondstoffen vervaardigd en zijn dus ook snel afbreek- en zelfs composteerbaar!

Lees hier het persartikel

VDLNV-VegWare produktenlijst

Personeelswijziging

Na vele jaren van trouwe inzet nemen wij afscheid van een fantastische medewerker. In februari ging Stan De Lie met welverdiend pensioen. Jarenlang heeft hij zich met veel toewijding ingezet voor VDL NV en onze klanten. Wij wensen hem nog veel gezonde jaren toe.

Langs deze weg kondigen wij ook graag de in diensttreding van Ronny, onze nieuwe chauffeur aan.

vdlnv satino

Introductie van de nieuwe producten van Satino Black in Den Bosch(NL).

De inovatieve en milieubewuste BriQ lijn, nu al door de pers omschreven als dé unieke oplossing voor mindervaliden toiletten, maakt vanaf heden ook deel uit van het VDL hygiëne gamma.