VDL NV : Groothandel in verpakkingsartikelen en onderhoudsprodukten

03/ 326 32 35

info@vdlnv.be

Heirbaan 70

2640 Mortsel

Ma - Vr 08:00 - 18.00

Za-Zo gesloten

Produkt overzicht

ENKEL LEVERING AAN GROOTHANDEL

VDLNV Papierwaren
PAPIERWAREN
VDL NV levert en verzorgt alle 'papierbehoeften' van de groothandel. Van kassaticketten tot inpakpapier. Van draagtassen tot verpakkingen. Personalisatie is mogelijk.

Meer
VDLNV verpakkingen
VERPAKKINGEN
Ons gamma is erg uitgebreid en bevat oa dozen, folies, papier-, kunststofzakken, draagtassen, plastiek cups, eetbakjes, kookzakken enz. Ook voor voeding en horeca!.

Meer
VDLNV hygiene
ONDERHOUD EN HYGIENE
Uw onderhoud en hygiene blijven onder controle met onze producten van P&G (Dash, Mister Proper, Dreft), DIPP (voor de veeleisende professional), Tork(hygiëne) en een volledig gamma eigen label.

Meer
VDLNV kaarsen
KAARSEN
Kaarsen brengen licht, sfeer en warmte en kunnen de sfeer van een kamer totaal veranderen. VDL NV levert kaarsen in alle maten, vormen en kleuren. Van klassiek tot modern.

Meer
Content Image
GEPERSONALISEERDE PRINT
Geef extra uitstraling en een persoonlijk karakter aan uw verpakkingen, tafelversiering, draagtassen en serviettes en bedruk ze met uw logo en bedrijfsgegevens. Mogelijk voor kleine en grote oplages.

Meer
ecologische verpakking voor voedsel
ECOLOGISCHE VERPAKKING
Een volledig gamma milieubewuste en volledig composteerbare verpakkingen voor drank en voedsel. VDL NV voert een milieubewuste politiek en is importeur van VegWare in België.

Meer